För lite mer än två veckor sen var jag gäst i radio bubb.la senast. Många tyckte att det var roligt att jag var tillbaka i etern och jag själv tyckte att det var mycket roligt, så jag och Martin körde igen med kommentarer kring valrörelsen, PK-medias lögner om att svenskar inte existerar och Uppdrag granskning bland annat. Nedan finner du de enskilda nyheterna och våra kommentarer. Själva podden i helhet finns som vanligt där poddar finns.

I dagens mediaspecial av radio bubb.la avhandlas bland annat att elva fångar vid Hällbyanstalten kräver att fängelset återupptar prenumeration på DN, C föreslår förbjuda deltagande i NMR, islamistiska organisationer och den autonoma vänstern samt DN-kampanj slår hycklerirekord givet tidningens lögner om Sandviken, Carema och många andra frågor.

PS. Jag har bakdaterat inlägget. Tänkte börja skriva varje gång jag är med i radion och jag vill ha alla inhopp på bloggen.