Jag och Martin spelade precis in ett avsnitt av radio bubb.la med fokus på mat och samtidskultur, moral och degenerering. Avsnittet blandar högt och lågt om bluffmat, Donald Trumps hamberger-bespisning i vita huset mitt i brinnande shut down, så kallad toxisk maskulinitet och den nya, vedervärdiga, gillettereklamen där damer framställs som permanenta offer (utan agens) för alla hemska vita män. Dessutom: Kastrerade nyliberaler, duellrätt, hyllning till manlighet, TV-Dinner och en hälsning från Boris Benulic.


“I dagens avsnitt bland annat: Årets matbluffar inkluderar Lätta, Havregurt och smart vatten, Donald Trump serverar snabbmat i Vita huset, socialdemokrat vill stoppa enhörningsvin, Curtis Yarvin lämnar Urbit-projektet, Gillette gör reklamfilm om toxisk maskulinitet, Milo Yiannopoulos söker asyl i USA, insektsfabrik läggs ned i Finland och Mike Cernovich planerar boxningsmatch mot Twitter-antagonist”

Titta gärna på Molyneux-analysen av Gillette-reklamen. Triggervarning utfärdas för hård hatfakta.

 

PS. En del blinkningar till nyfunna vänner som är trötta på den nyliberala hegemonin kan finnas.