spfoia

nunc est noq

Förbannade vita män och deras leenden

Inom loppet av en vecka har medströmsmedia och PK-människor gått till attack mot vita män* inte mindre än två gånger. Folk är vanligen för avtrubbade för att bry sig om det institutionaliserade fenomenet shuffles deck, pulls card—vem orkar gnälla om så kallad omvänd rasism—men det verkar som att Gillettereklamens tondövhet krattade manegen för en total backlash när ett gäng gymnasieungdomar (MAGA hat teens) utsattes för en fabricerad rasist-vänsterkampanj som inte hade alla indianer i kanoten. I det här inlägget tittar vi på sociala rättvisekrigares modus operandi, i förhoppningen om att du som läser kan lära dig känna igen vänsterspinn i framtiden.

* Vithet är ett idiotiskt begrepp som endast är relevant i USA där alla är mystery meat men tvunget måste identifiera sig enligt artificiella postmoderna idéer, eftersom ingen vet var de kommer ifrån eller har någon kontakt med sina riktiga rötter. Men nu pratar vi om en amerikansk händelse och för enkelhetens skull håller vi oss till nomenklaturan.

Vem är smirking MAGA hat teen och vad har han gjort?

Nicholas Sandmann från Covington Catholic School stod med sina klasskamrater och väntade på bussen vid National Mall i Washington DC där de hade deltagit i en pro-life marsch. Minuspoängen i offerpyramiden: Män, vita (“predominantly”), katoliker, MAGA-kepsar och abortmotståndare.

På platsen befann sig en samling indianveteraner som också haft en manifestation, och även en grupp vuxna män som kallade sig Black Israelites eller Hebrew Israelites. De senare tyckte att det var lämpligt att kalla kidsen från Covington för pompösa bastarder, incestuösa bögjävlar, crackers, rasister och annan antivit så kallad racial slur.

In på scenen kliver aktivisten, indianen och vänsterspinnets hjälte Nathan Phillips, för att enligt egen utsago stoppa “mobbmentaliteten” hos ungdomarna, som han ansåg var i färd med att när som helst attackera sina belackare. Människan börjar sjunga och trumma i Sandmanns personliga space. Om det stämmer att han försökte avväpna situationen tycker jag personligen att han valde en märklig metod.

Sandmann står och ser förvirrad men trevlig ut, och det är detta uppseende som skapade den första vågen av upprördhet. Det ser ut som att grabbarna har stört veteranindianernas manifestation, omringat den stackars Nathan Phillips när han gör sin grej och står och hånar honom. I själva verket har Sandmann gjort sig skyldig till ett facecrime:

“It was terribly dangerous to let your thoughts wander when you were in any public place or within range of a telescreen. The smallest thing could give you away. A nervous tic, an unconscious look of anxiety, a habit of muttering to yourself — anything that carried with it the suggestion of abnormality, of having something to hide. In any case, to wear an improper expression on your face (to look incredulous when a victory was announced, for example) was itself a punishable offence. There was even a word for it in Newspeak: facecrime, it was called.”

Uppdatering: Nathan Phillips har ett kriminellt förflutet enligt nyp.

Reaktionerna från den spontant ordnade vänstermobben

Följande tweet och video påstås på Know Your Meme vara den utlösande faktorn.

Efter tweeten ovan doxxas ungdomarna, och det goda vänsterhatet började flöda. Goda vänstermänniskor från alla samhällsklasser stämde in. Kändisar, komiker, skådespelare, politiker och filmskapare ville slå Sandmann på käften, tyckte det plötsligt lät bra med skolskjutningar, tyckte att det var lämpligt att stoppa förövarna i en flishugg… Nathalie Fawn Danielshen har skrivit en genomgång av händelseförloppet som är värd att titta på, och Steve Sailers analys är hundra procent on point. Här kommer några intressanta tagningar från rymden:

Elizabeth Warren tyckte att det var en bra idé att sprida vidare Nathan Phillips lögn om att han var en vietnamveteran trots att han var för ung för att ha deltagit (fler detaljer om hans veteranskap).

Till och med vänsterlibertarianerna från Cucker-falangen hoppade in i debatten, nedan reppad av Horwitz.

Backlash: Nathan Phillips lögner avslöjas och mängder med videomaterial dyker upp

Under de efterföljande dagarna dyker korrigerande information upp. Längre videoupptagningar och video från andra vinklar gör att det blir omöjligt för vänsterspinnet att fortgå enbart på basis av ondskefulla vita leenden. En del människor börjar be om ursäkt, och påstår att de dragit förhastade slutsatser. Andra kör en klassisk rättvisekrigarattityd: doubling down genom att säga att även om de hade fel om Nathans smirk så hade de rätt (because … the face?)(Ännu mer doubling down på splinter news)… Nedan följer ett axplock av artiklar som skrevs före upprättelsen (det vill säga det som finns kvar att se. Artiklar plockas bort och uppdateras i tysthet.), följt av korrigeringar.

“One teen, in particular, is seen blocking Phillips, smugly staring at the elder as he performs his song. Teens in the background appear to encourage the harassment.” Huffington Post

Men det var inte bara vänstermedia som nappade. Till och med “högerns” national review klantade sig. Värt att notera är även att den förmenta borgerlighetens högborg Svenska Dagbladet inte ens orkade googla när de yrvaket rapporterade långt efter att det uppdagats att medströmsmedia hade spridit fake news.

CNN, annars ökända för att fabricera falska nyheter, rapporterar till och med att något slags vänsterns motsvarighet till rysstroll deltagit i nätmobben med syfte att piska upp stämningen.

Färskpressad intervju med Sandmann:

Uppdatering: Kolla Tim Pools video på temat:

Nog med pajaskonster för idag. Hoppas att ni hade nytta av denna metasammanställning och länkarna! Vi avslutar med gudkejsarens tagning:

2 Comments

  1. Bra som vanligt

  2. Hej.

    Men, hur kan man rapportera nyheter utan att du först via staten tvingat av mig pengar? Hur?

    Skämt åsido, bra jobbat. Grundregeln för all rapportering via regimtrogna media är ju att fråga sig hur man ljuger, inte om.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 spfoia

Theme by Anders NorenUp ↑